Qui sóc?

 

El meu nom és Ana Boned Planells, psicòloga col·legiada nºB-03120 llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en el tractament psicològic d' adults i gent gran a través de la Teràpia Cognitiu Conductual i la Teràpia Breu Estratègica.

Actualment exerceixo com a psicòloga a la Clínica Galeno a Sant Antoni de Portmany (Eivissa), també com a psicòloga a domicili per a aquells casos que requereixin aquest tipus de intervenció.

Com treballo?

 

La meva filosofia de treball consisteix a oferir intervencions totalment personalitzades i individualitzades realitzant el menor nombre de visites possibles , adaptant-me a les necessitats de cada cas en concret.

 

La metodologia de treball que utilitzo permet començar a treballar des d'una primera sessió, en aquesta marcarem els objectius que volem aconseguir i començarem a buscar solucions al motiu de consulta per aconseguir passar de l'estat actual a l'estat desitjat .

 

La teràpia en un inici es basa en la identificació de les solucions intentades ineficaces que ha dut a terme la persona fins el moment per intentar solucionar el problema, amb l'objectiu de discriminar el que ha funcionat del que no ha funcionat. Una vegada identificat el que manté el problema es prescriuen una sèrie de tasques amb l'objectiu de poder oferir nous recursos que permetin gestionar d'una manera més adaptativa i eficaç.

Àrees d'intervenció

 

 

Ansietat

Estrès
Fòbies
Agorafòbia amb/sense atacs de pànic
Obsessions i compulsions

Hipocondria
Processos de dol
Baix estat d'ànim
Depressió
Baixa autoestima 
Habilitats socials
Estimulació cognitiva
Hàbits d' estudi

Síndrome del cuidador cremat

Código de registro de Centros, Servicios i Establecimientos sanitarios: E08597605