top of page
Qui sóc?

 

20220415_132257.jpg

El meu nom és Ana Boned Planells, psicòloga sanitaria col·legiada nº B-03120, Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster sanitari en pràctica clínica d'adults per l'Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC) i Màster en Teràpia breu Estratègica per la Universitat de Girona (UdG), especialitzada en el tractament psicològic d'adolescents, adults i gent gran.

 

Actualment exerceixo com a psicòloga al Centre de fisioteràpia Soma a Sant Antoni de Portmany (Eivissa) i a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario a Eivissa, també com a psicòloga a domicili per a aquells casos que requereixin aquest tipus d'intervenció.

Com treballo?

 

La meva filosofia de treball consisteix a oferir intervencions totalment personalitzades i individualitzades realitzant el menor nombre de visites possibles , adaptant-me a les necessitats de cada cas en concret.

 

La metodologia de treball que utilitzo permet començar a treballar des d'una primera sessió, en aquesta marcarem els objectius que volem aconseguir i començarem a buscar solucions al motiu de consulta per aconseguir passar de l'estat actual a l'estat desitjat .

 

En un inici la teràpia es basa en la identificació de les solucions intentades ineficaces que ha dut a terme la persona fins el moment per intentar solucionar el problema, amb l'objectiu de discriminar el que ha funcionat del que no ha funcionat. Una vegada identificat el que manté el problema es prescriuen una sèrie de tasques amb l'objectiu de poder oferir nous recursos que permetin gestionar d'una manera més adaptativa i eficaç.

Àrees d'intervenció

 

 

Ansietat

Estrès
Fòbies
Agorafòbia amb/sense atacs de pànic
Obsessions i compulsions

Hipocondria
Processos de dol
Baix estat d'ànim
Depressió
Baixa autoestima 
Habilitats socials
Estimulació cognitiva
Hàbits d' estudi

Ruptura de parella

Dependència emocional

Síndrome del cuidador cremat

bottom of page